De vulling van de taart

Iedere taart wordt gevuld met minimaal 4 lagen vulling. Ik geef de voorkeur aan meerdere dunne lagen.

Omdat mijn creaties ook vaak door kinderen worden gegeten is banketbakkersroom met verse vanille een veel toegepaste vulling.

Deze room laat zich goed combineren met verschillende smaken jam (aardbei, kers, frambozen, bosvruchten etc.) maar is ook heerlijk in combinatie met lemon curd.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog genoeg andere vullingen te bedenken. Bijvoorbeeld:

    • Chocolademousse
    • Diverse smaken (boter)crème, zoals vanille, mokka, praliné
    • Diverse vruchtensmaken / vlaaivullingen
    • Toblerone® , Mars®, After eight®, Bonbonbloc® mousse of crème
    • Diverse koekjesvulling, zoals bokkenpootjescrème, Oreocrème®, Bastognecrème
    • Dulce de leche (karamel)
    • Chocolade laagjes
    • Monchou-witte chocolade crème
    • Staat je favoriete vulling er niet bij? Informeer er gerust naar.

Ga naar de volgende stap: het bekleden van de taart